Scholten Vastgoed

Voor Scholten vastgoed zorgen wij voor ondersteuning op het gebied van Vochtweringen, afdichtingen en of de controle op de waterdichtheid van het te beheren vastgoed. De eigenaren binnen het onderhanden vastgoed kunnen bij ons rekenen op uiterste deskundigheid en advies. Uitvoering van inspectie, hete leveren van advies en de daarbij behorende rapportages, van complete offertes tot de uitvoering.

website

Draijer Vastgoedbeheer

Ook voor Draijer Vastgoedbeheer zorgen wij voor ondersteuning op het gebied van Vochtweringen, kelder afdichtingen en of de controle op de waterdichtheid van het te beheren vastgoed. De eigenaren binnen het onderhanden vastgoedbeheer kunnen bij ons rekenen op uiterste deskundigheid en advies. Uitvoering van inspectie, het snel aanleveren van advies op maat, van complete offertes tot de uitvoering.

website

Gemeente Amsterdam

Voor de gemeente Amsterdam zijn wij actief op het gebied van afdichtingen van constructies binnen het openbare gebied, te denken aan betonnen- en of steenachtige trappen en bruggen. Een aantal projecten hebben wij naar tevredenheid uitgevoerd.

Schomburg B.V.

Remmers Bouwchemie

Van Beusekom BV

European Bulk Servises (E.B.S.)

Denfer BV

VerfVerkoopWeesp

Radix & Veerman

Hallvard Beheer

ABC projectinrichting

Harvast Holding BV

Delair Vastgoedbeheer Amsterdam