Waterdichtmaken muren voor renovatie Amsterdam

Deze verbouwing is omvangrijk waarbij de begane grondvloer wordt verhoogd zodat binnen het souterrain ruimschoots gestaan en gelopen kan worden. De voormalige beperkte functie van opslag wordt nu gewijzigd naar een compleet verblijfsgebied voor wonen en slapen. Een waarde toevoeging waarbij het van groot belang is voorafgaand te zorgen dat grondwater niet kan binnendringen.

Door Vochtweringen Nederland BV voorafgaand aan het plaatsen van voorzetwanden een permanente afdichting te laten maken is een verstandig besluit geweest. Hiermee wordt tijdens toekomstige bewoning veel leed bespaard. Uit ervaring weten wij dat het veelal misgaat door de volledige waterdichtheid van de basis niet serieus te nemen. Wij adviseren eigenaren met dergelijke plannen altijd voorafgaand een onderzoek te laten doen naar de mogelijkheden en te zorgen dat de eerste investering een waterdichte is voordat een oud souterrain wordt omgebouwd tot een verblijfsgebied.

Een niet zichtbare investering welke zich door de concrete waardevermeerdering van het onroerend goed zich altijd ruimschoots terugverdiend!

Wij wensen onze klant veel gebruiksgemak en toegevoegde woonwaarde