Waterdicht en vochtwerend gemaakte kelderruimte te Boxtel

De kelderruimte voldeed tijdens de eerste inspectie niet aan de eisen voor het gebruik van een kelderruimte tevens als onderkomen van diversen nutsvoorzieningen. De vloer en kimstroken waren niet waterdicht, de opgaande muren waren volledig door vocht verzadigd en was de afwerklaag zo goed als vergaan. Goede ventilatie ontbrak zodat het bedorven lekwater goed ruikbaar was bij aanvang van de werkzaamheden.

Op basis van ons advies is de gehele kelderruimte voorafgaand geheel gesaneerd en voorzien van nieuwe kimafdichtingen en een volledig drukvast vochtscherm op vloer en opgaande muren. Na het waterdicht herstel is de ventilatie aangepast, het geheel is netjes afgewerkt zodat deze ruimte weer veilig kan worden gebruikt voor opslag van huisraad.

Van een onbruikbare en zelfs vieze kelder naar een nette opslagruimte welke aan waterdichte eisen voldoet, een goede investering welke in de toekomst ruimschoots zal worden terugverdiend. Voor de waterdichtheid en complete vochtwering hebben wij 10 jaren garantie gegeven.