Beschermende vloercoating binnen een garage te Vogelenzang

Vloercoatingsystemen

Balkonvloeren, galerijvloeren, vloeren van parkeergebouwen, garages, hellingbanen, bruggen, etc. vragen na enige tijd van gebruik om onderhoud. Wij zijn sterk gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige kunststofgebonden afwerksystemen waarbij de ondergrond langdurig beschermd blijft en de afwerking passend is aan het gebruik en de esthetische wensen.

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten afkomstig van gespecialiseerde leveranviers zodat wij langdurig garantie kunnen geven op de door ons aangebrachte systemen.

Hygiene en vloeistofdicht

Voor garagebedrijven, afvalverwerkingsbedrijven, industriële objecten, winkels, opslag ruimtes zijn wij de juiste partner voor het leveren van vloeistofdichte coatingsystemen. Voor de situaties waar het verreist is verzorgen wij een voorafgaande inspectie en inventarisatie waarbij wij niet alleen letten op de ondergrond maar vooral ook de aansluitdetails. Na de gehouden inspectie verwerken wij de gegevens zodat wij u een vloeistofdicht plan van aanpak kunnen bieden.