Over ons

Vochtweringen en kelderlekkage

Wij grossieren graag in vocht- en lekkageproblemen, niet dat wij problemen zoeken maar het bieden van een passende oplossing tegen vocht en lekkage is voor ons altijd weer een grote uitdaging. Wij geven deskundig advies op het gebied van vochtproblematiek, kelderlekkages en leveren passend uitvoerend maatwerk om vochtproblemen en lekkages tegen te gaan. Het klinkt als een cliché, maar voor ieder probleem een oplossing!

advisering

Door onze bundeling van specialistische activiteiten en kennis kunnen wij u breed adviseren. Wij kunnen bouwkundige aankoopkeuringen verzorgen, lokaliseren van complexe lekkages met ondersteuning van meetapparatuur, binnen uw woonhuis, gebouw, kelders, garages, etc... Het inventariseren van alle voorkomende betonschades, ook in kruipruimtes onder kwaaitaal en mantavloeren. Gebaseerd op de feitelijke problematiek is onze advisering altijd oplossingsgericht met daarbij de herstelkosten. De uitgewerkte rapporten zijn duidelijk, overzichtelijk en leveren deze rapporten binnen enkele dagen na ons bezoek.

Ondersteuning voor vve beheer

Voor verenigingen van eigenaren hebben wij een aanvullende bouwkundige dienst. Deze dienst omvat het opstellen van een complete meerjaren onderhoudsbegroting (MJOP) waarbij wij ter ondersteuning van de MJOP de bouwkundige inventarisatie en de technische inspectie compleet verzorgen. De door ons opgestelde MJOP en onderliggend inspectierapport is dynamisch en gebruiksvriendelijk, wij streven naar een langdurige relatie waarbij wij de jaarlijkse inspectie uitvoeren en de MJOP langdurig voor u kunnen beheren.

Gevelonderhoud en bescherming

Met ondersteuning van onze topleveranciers zijn wij sterk als het gaat om onderhoud aan buitengevels. Van plaatselijk herstel van uw metselwerk tot algehele renovatie, al het voorkomend voegwerk behoort tot onze competenties, maar ook eenvoudig en voordelige isolerende maatregelen waarmee een besparing op energiekosten. Informeer naar de mogelijkheden van energetisch renoveren.

Beton

Respect en liefde voor een keihard materiaal wat al vanaf de Romeinse tijd wordt toegepast. Met onze passie voor dit duurzame materiaal hebben wij ons ontwikkeld tot een echte specialist op het gebied van duurzaam onderhoud aan alle soorten betonconstructies. Het waarborgen van de constructieve samenhang zodat de veiligheid intact blijft en uw bezit langdurig zal bestaan is graag onze zorg!

Vloeren

Met onze jaren lange ervaring met vloeren hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist voor het uitvoeren van reparaties en leveren van een passende afwerking. Herstel aan balkonvloeren, galerijvloeren, afschotcorrecties, portieken, trappen, parkeergarages, industriële ruimtes, slijtlagen op hellingbanen, bruggen, maar ook sier- en showroomvloeren, winkels, keukens, vloeistofdicht, duurzaam, gemakkelijk te onderhouden. Voor ieder budget een passende afwerking!

Referenties

Voor de ervaringen met ons kunt u eventueel contact opnemen met een aantal vaste klanten waarvoor wij regelmatig onze diensten verlenen, op aanvraag kunnen wij u helpen aan meerdere referenties, ook van particulieren. Zie: Relaties