Betonadvies

U heeft overlast van betonschade aan uw woonhuis, wooncomplex, schades aan balkons, galerijen of overige betonnen delen, waardoor zelfs kans op gevaarlijke constructieve breuk? Dit kan door meerdere oorzaken ontstaan, daarom is een juiste diagnose noodzakelijk. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, bezitten wij een grote hoeveelheid ervaring op het gebiedt van duurzaam renoveren en beschermen van betonconstructies en hebben een uitstekende vakkennis in huis.

Vocht & en lekkagebestrijding

Aangezien er geen universele oplossing voor vochtproblemen en lekkages bestaan, is het verstandig om eerst de problematiek inzichtelijk te maken. Dit wordt gedaan middels een deskundige inspectie te plaatse. Wij beschikken over alle bedenkbare hulpmiddelen en hebben de nodige ervaring, om de oorzaak van het probleem te lokaliseren. Nadat de exacte oorzaak van het vocht of lekkage probleem bekend is, kan het advies en plan van aanpak worden bepaald.

de kosten voor het maken van een adviesrapport, inclusief deskundige inspectie ter plaatse zijn op aanvraag te verkrijgen.